Coafor

Hairstyliștii Everest Spa & Beauty sunt specializați în tunderea, vopsirea, coafarea, îndreptarea sau ondularea părului, tratamente cosmetice și masaj pentru scalp.

Cere detalii acum:

Păr frumos și sănătos

Specialiștii noștri îți vor fi alături în alegerea culorii sau tunsorii potrivite ție.

Tuns par

Noi te ajutăm să îți reîmprospătezi look-ul cu o tunsoare trendy: fie că este vorba de păr scurt, păr lung sau de lungime medie, tunsoarea trebuie să vă evidențieze și să se armonizeze cu trăsăturile chipului.

Aranjat perie

Bucle lejere, mai mult volum sau, din contră, îndreptarea și aranjarea unui păr rebel. Sunt lucruri pe care le putem obține ușor cu aparatură profesională.

Indreptat placa

Păr rebel? Păr subțire, care are nevoie de un tratament special? Cu ajutorul produselor specializate și aparaturii performante, ne asigurăm că părul tău va avea un aspect sănătos și plin de strălucire.

Bucle placă

Bucle lejere, obținute cu ajutorul plăcii, care rezistă mult timp. Ondularea părului cu ajutorul plăcii este recomandată pentru părul fără volum, moale și subțire.

Ondulare

Buclele reprezintă o coafură nemuritoare în materie de stil. Potrivite pentru petreceri rafinate, întâlniri romantice sau nunți, buclele sunt o alegere bună, indiferent de vârstă.

Spalat

O sesiune de răsfăț total pentru părul și scalpul tău. Produse de îngrijire profesionale, alese în funcție de tipul părului tău.

Spalat tratament Londa / Joico

Secretul părului puternic și strălucitor este reprezentat de îngrijirea constantă cu produse profesionale, care hrănesc și protejează fibra capilară.

Vopsit / Decolorat

Culoarea pe care o alegem pentru păr spune foarte multe despre personalitatea noastra. Nouă ne plac culorile și știm să le mixăm pentru a obține nuanța ideală pentru tine.

Up
d

Corp, minte și spirit

Echilibrul perfect între corp, minte și spirit. Fă-ți o programare și…relaxează-te. De cum treci pragul Everest Spa & Beauty, un sentiment de pace te transportă dincolo de agitația orașului într-o oază de calm, frumusețe și stare de bine.

Luni – Duminica: 08:00 – 22:00