Ingrijire corporala

Nimic nu îți dă mai multă încredere în tine decât să arăți și să te simți în formă. Everest Spa & Beauty îți oferă tratamente corporale care te vor ajuta să îți atingi obiectivele. Fie că este vorba de tonifiere, reducerea stratului adipos sau eliminarea celulitei, echipa noastră de experți este aici pentru a te ajuta!

Cere detalii acum:

VERSIUNEA IDEALĂ A TRUPULUI TĂU

Ești gata de transformare? Te așteptăm cu experiențe relaxante si tehnici eficiente de îngrijire corporală. 

Masaj Vibromatic

Masajul viguros cu Vibromatic determină înlăturarea celulitei și împiedică reapariția acesteia. Stimulează creșterea vitalitatii celulare și redă elasticitatea musculară.

Presoterapie (drenaj limfatic)

Presoterapia se recomandă persoanelor care sunt afectate de celulită, retenţie de apă, microcirculaţie venoasă îngreunată sau picioare obosite.

Împachetare Parafango

Impachetările cu parafango sunt tratamente cu efecte complexe. Sunt recomandate pentru persoanele care vor să piardă în centimetri și celor care doresc o curățare profundă a pielii.

Împachetare Cleopatra

Prin aplicarea regulată a acestor proceduri, corpul se remodelează, se elimină toxinele ce cauzează celulita, pielea redobândindu-și fermitatea și elasticitatea.

Împachetare clasică

Împachetarea clasică, eficientă pentru slăbire, pierderea în centimetrii, reducerea celulitei și a vergeturilor. Tratamentele de remodelare corporala pot fi urmate de persoane de toate varstele, atat femei, cat si barbati.

Up
d

Corp, minte și spirit

Echilibrul perfect între corp, minte și spirit. Fă-ți o programare și…relaxează-te. De cum treci pragul Everest Spa & Beauty, un sentiment de pace te transportă dincolo de agitația orașului într-o oază de calm, frumusețe și stare de bine.

Luni – Duminica: 08:00 – 22:00