Ritualuri Spa

Regăsește echilibrul perfect între corp, minte și spirit. Creează-ți un stil de viață sănătos cu exerciții fizice, sesiuni de spa și relaxare. Fă câteva schimbări sănătoase în viața ta, îndepărtează-te de stres, anxietate sau durere și dedică-ți mai mult timp.

Cere detalii acum:

TRUP & SPIRIT

Intrați într-o lume a relaxării supreme, departe de ritmul agitat al vieții de zi cu zi și descoperiți o gamă de tratamente spa minunate.

Masaj de relaxare 4 mâini/ spa picioare

Masajul la 4 mâini este probabil cel mai apreciat tratament. Rezultatele sale sunt uimitoare atunci când este combinat cu procedura spa picioare.

Masaj de relaxare/ Spa picioare

O alegere excelentă pentru cei care își doresc să se relaxeze din cap până în picioare în cadrul unei sesiuni de masaj complete.

Masaj Thailandez/ Spa picioare

O combinație de masaj ce se concentrează pe îmbunătățirea fluxului de energie în tot corpul și o sesiune de relaxare pentru picioare.

Masaj Nepalez (4 mâini)/ spa picioare

Tehnicile de masaj Everest Spa & Beauty sunt autentice, fiind realizate de către terapeuți specializați în Nepal. Descoperă eficiența unui tratament complet.

Masaj Nepalez/ Spa picioare

Un mix de masaj nepalez și terapie pentru picioare, care va ajuta la ameliorarea oboselii și a durerilor musculare.

Sothys Signature

S𝐨𝐭𝐡𝐲𝐬 𝐒𝐢𝐠𝐧𝐚𝐭𝐮𝐫𝐞 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐮𝐧 𝐫𝐢𝐭𝐮𝐚𝐥 𝐜𝐨𝐦𝐩𝐥𝐞𝐱, 𝐧𝐮 𝐝𝐨𝐚𝐫 𝐨 𝐬̦𝐞𝐝𝐢𝐧𝐭̦𝐚̆ 𝐝𝐞 𝐦𝐚𝐬𝐚𝐣. Sesiunea de răsfăț durează aproximativ o oră și patruzeci de minute, timp în care trupul și mintea evadează, se relaxează și se încarcă cu energie. Terapia este inspirată de ritualurile ancestrale indoneziene de frumusețe, efectuată pentru a readuce starea de bine a corpului și a minții, prin reechilibrarea energiilor acestora. Se numește Signature - pentru că tu selectezi aroma uleiului esențial Sothys care va fi folosit împreună cu produsele aplicate pe parcursul ritualului, parfumuri intense ce se asortează perfect cu lumina difuză și muzica de fundal. Te lași în voia simțurilor și intri în mod natural într-o stare de bine. Piele catifelată, corp relaxat, emoții care se armonizează – stare care persistă mult după încheierea ritualului Sothys Signature.

Singing Bowls, terapie pentru trup și spirit

Singing Bowls este o terapie prin sunet și vibrații înalte prin care te vei reconecta cu natura ta cosmică, îți vei echilibra valorile mentale și fizice și vei reuși să atingi acel punct de relaxare optimă de care ai nevoie. Fericirea își are esența în liniștea interioară. Odată ce ai învățat să te relaxezi, să te deconectezi de la factorii de stres zilnic, vei reuși să te vindeci și să găsești pacea care îți va aduce bucurie. Prin terapia Singing Bowls chakrele se deschid și se echilibrează. Fiecare bol a fost realizat pentru a corespunde unei chakre, având o vibrație diferită față de celelalte, adresată specific unui vortex de energie din corp. Ritualul Singing Bowls contribuie semnificativ la armonizarea chakrelor și implicit la vindecarea unor afecțiuni, înlăturând, în același timp, blocajele emoționale. Experiența poate fi descrisă și ca un proces de separare a eului fizic de sinele cosmic, propulsat de frecvențele înalte emise de bolurile tibetane.

Masaj relaxare/ Spa picioare/ Spălat pe păr

O sesiune de răsfăț total pentru pielea și părul tău. Un ritual complet care te va transpune într-o stare de echilibru și destindere a corpului și minții.

Masaj relaxare/ Spa picioare/ Spălat păr (4 mâini)

Acordă-ți timp pentru corp și spirit. Îți propunem o terapie care îți va reda fluxul de energie pozitivă și liniștea interioară.

Masaj Thailandez/ Spa picioare/ Spălat păr

O alegere bună pentru cei care fac multă mișcare în mod regulat - un mix de masaj thailandez și două sesiuni de relaxare.

Masaj Nepalez/ Spa picioare/ Spălat păr

Terapie folosită în mod tradițional pentru a calma și reface starea de bine, pentru a armoniza și elibera emoțiile, purificând în același timp gândurile.

Sothys Oriental

𝐔𝐧 𝐫𝐢𝐭𝐮𝐚𝐥 𝐬𝐩𝐚 𝐝𝐞 𝐞𝐱𝐜𝐞𝐩𝐭̦𝐢𝐞 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐜𝐫𝐞𝐞𝐚𝐳𝐚 𝐝𝐞𝐩𝐞𝐧𝐝𝐞𝐧𝐭𝐚, 𝐢𝐧𝐬𝐩𝐢𝐫𝐚𝐭 𝐝𝐞 𝐭𝐞𝐫𝐚𝐩𝐢𝐢𝐥𝐞 𝐨𝐫𝐢𝐞𝐧𝐭𝐚𝐥𝐞 𝐚𝐧𝐜𝐞𝐬𝐭𝐫𝐚𝐥𝐞. Un gel enzimatic onctuos pregătește corpul pentru exfoliere, urmând masajul Sothys realizat cu o piatră exfoliantă din teracotă, procedeu preluat din tehnicile orientale tradiționale. Momente de relaxare deplină, în note aromatice dulci-lemnoase de smirnă și chihlimbar. Ingrediente active Sothys Oriental: Ulei de chihlimbar, recunoscut pentru proprietățile sale de relaxare; extract uleios de curmale, bogat în acizi grași, cunoscut pentru proprietățile sale hidratante și calmante.

Up
d

Corp, minte și spirit

Echilibrul perfect între corp, minte și spirit. Fă-ți o programare și…relaxează-te. De cum treci pragul Everest Spa & Beauty, un sentiment de pace te transportă dincolo de agitația orașului într-o oază de calm, frumusețe și stare de bine.

Luni – Duminica: 08:00 – 22:00